Corliss Group Financial Magazine Online Reviews: Finans Chiefs advare mot svikt i amerikansk gjeld avtale

Kilde Link

Internasjonal finans høvdinger velkommen tegn amerikanske lovgivere arbeider med å løse deres gjeld spyttet som de advarte gjør det ville skade verdensøkonomien.

Gruppen av 20 tjenestemenn møte i Washington i dag etter hus republikanere og det hvite hus vurdert en kortvarig økning i amerikanske gjeld grense å kjøpe tid til å forhandle en lengre levetid avtale som gjør Amerika Dodge standard.

“Alle vet at en løsning må finnes, og jeg har ingen tvil om at det vil bli funnet,” fortalte fransk finansminister Pierre Moscovici Bloomberg Television’s Sara Eisen i Washington. “Det vil være av stor betydning hvis ingen løsning ble funnet.”

Politiske stillstanden som lukket den amerikanske regjeringen for de siste 10 dagene er kastet skygger over helgen snakker om det internasjonale pengefondet, vanligvis en hendelse som USA gir stedet får råd. Beslutningstakere ankom USA hovedstaden i går fretting uføret kan ende med verdens største økonomi kunne dekke sine regninger og tilbake til lavkonjunktur, hobbling verdensomspennende ekspansjon.

Hvis standoff vedvarer, “det er nok trygt å si at dette kan føre til alvorlig skade den amerikanske økonomien og verden”, sa europeiske sentralbanken President Mario Draghi. “Verden fortsatt tror ikke at USA ikke vil finne en vei.”

Gjeld grense

USAs finansminister Jacob J. Lew sa departementet vil tom tiltak å si under den $16.7 billion lån grense 17 oktober. Under en pakt foreslått i går, ville bortfallet av låne myndighet bli utsatt til 22 november uten å knytte betingelser for policy.

Amerikanske aksjer hoppet i går, med benchmark indekser fosser mest siden januar på forventninger en avtale ville bli slått. Priser på statskasseveksler ristet.

“Jeg håper for en tidlig oppløsning til disse spørsmålene og den amerikanske økonomien fortsette å støtte den globale økonomien,” sa Bank of Japan guvernør Haruhiko Kuroda.

US Treasury og Federal Reserve tjenestemenn sa gjeld grense saken vil mest sannsynlig bli løst av 17 oktober, fortalte russiske finansminister Anton Siluanov journalister i går etter en G-20 middag i Washington.

Overvinne vanskelighetene

En kortsiktig gjeld grense økning ikke var diskutert i detalj fordi Lew og Fed Chairman Ben S. Bernanke “tror at disse vanskelighetene kan overvinnes i nærmeste fremtid, og håper de vil finne en løsning av 1600”, sa Siluanov.

Lew omfavnet ankomsten i Washington av hans kolleger som årsak til lovgiverne til å bryte gridlock. Advarsel statusen trygg havn for amerikanske eiendeler var blir truet, fortalte han Senatet Finance Committee i går at «verden faktisk teller på oss ansvarlig.»

“Jeg møtte med finansministrene fra Afrika og finansministrene fra Latin-Amerika og det er utfordrende når de ser på deg og de spør hva som skjer i Washington – det gjør dem nervøs om sine økonomier,” sier Larsen.

I en refleksjon av slike nervøsitet, Hong Kongs futures og opsjoner krevde markedet operatør går tradere til å sette opp mer sikkerhet når du bruker noen statskasseveksler for å sikkerhetskopiere sine posisjoner. Hongkong er en spesiell administrativ region i Kina, den største oversjøiske innehaveren av US Treasuries, med $1.28 billion verdt av dem på slutten av juli.

Hele verden

“Markedet ikke liker usikkerhet,” sa Yi Gang, nestleder guvernør av Kinas sentralbank, i Washington. “De ser dette dramaet svært tett. Dette handler om hele finansielle markedet i verden.”

Saudi-Arabia, den største olje-eksportøren, er derimot ikke endrer sin “positivt syn” til amerikanske statsobligasjoner, sentralbanken chief Fahad Almubarak sa i går i Washington.

“Den amerikanske nåværende krisen vil forsvinne, og vi tror sin effekt ikke vil være varer på investeringene,” Almubarak sa. “Vårt langsiktige view er positiv.”

Potensielle nedfall var fortsatt nok for IMF å advare denne uken som standard kan “alvorlig” skade økonomisk produksjon som det kuttet sin prognoser for global vekst 2,9 prosent i år og 3,6 prosent i 2014.

IMF administrerende direktør Christine Lagarde imot går forhandlingene, har advart forsinkelse kan “utløse en krise.”

“Så mye som seks å åtte ukens er velkomne,” sa hun. “Mye lengre ville være mye bedre.

Further Pressure

Andre trusler mot utvinning ligger utenfor de amerikanske markedene lokomotivet i ekspansjon i årene etter krisen har svekket. Ytelse også fortsatt lackluster i euro-området, hvor enkelte banker fremdeles sliter å befeste sine balanser og Tyskland har ennå å danne en koalisjonsregjering.

USA kan stå overfor ytterligere press fra utenlandske tjenestemenn å avklare sine planer for pengepolitikk etter at Federal Reserve signaliserte tidligere i år at det kan begynne å taper sin $85 milliarder aktiva-Kjøp program, før forrige måned å la den være uendret.

Medlemmer av gruppen av 24 fremvoksende markeder sa etter et møte i Washington i går at de er “bekymret av høyere volatilitet i globale finansmarkedene etter indikasjoner på exit fra ukonvensjonelle pengepolitikk” og oppfordret avanserte nasjoner skal “oppmerksom på negative konsekvenser.

“Vi alle forstår at det må være bedre kommunikasjon, det må være større forutsigbarhet og bedre koordinering mellom alle oss på G-20 slik at vi kan redusere turbulens,” sa sørafrikanske finansminister Pravin Gordhan i et intervju.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s